Avís legal

Avís legal

Avís Legal

Condicions d'ús de la pàgina web www.donoamiiglesia.es (d'ara en avant Lloc Web)

Raó social

EL titular del Lloc Web és CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA, amb domicili en el carrer Añastro núm. 1 28033 Madrid (Espanya) i C.I.F. R2800387I.

Per a més informació els telèfons i mail de contacte són els següents:

Telèfon: +34 913.439.600

E-Mail: info@conferenciaepiscopal.es

 

  1. Propietat intel·lectual

Tots els elements (fotografies, models, il·lustracions, bandes sonores, textos, logotips, marques...) que integren el Lloc Web són propietat exclusiva de CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA. Queda prohibit reproduir íntegra o parcialment, per mitjà de qualsevol procediment, siga quin siga el suport y/o el destí, distribuir, publicar, transmetre, modificar o vendre tot o part del contingut del Lloc Web, o crear obres derivades a partir d'este. Queda igualment prohibida la supressió d'advertències de drets d'autor, de marca o altres drets exclusius del Lloc Web, així com del contingut que inclou.

 

  1. Absència de garanties

Els usuaris reconeixen que tècnicament no és possible aconseguir disponibilitat del Lloc Web al 100 %. CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA no garantix la disponibilitat, continuïtat ni la infal·libilitat del funcionament del Lloc Web, i en conseqüència, exclou, qualsevol responsabilitat pels danys i perjuís de tota naturalesa que puguen deure's a la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del Lloc Web i dels servicis habilitats en el mateix, així com als errors en l'accés a les distintes pàgines web o aquelles des de les que, si és el cas, es presten els dits servicis.

 

  1. "Links" a pàgines de tercers

CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA pot incloure dins dels seus continguts enllaços amb llocs pertanyents y/o gestionats per tercers amb l'objecte de facilitar l'accés a informació disponible a través d'Internet.

CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA no assumix cap responsabilitat derivada de l'existència d'enllaços entre els continguts d'este lloc i continguts situats fora del mateix o de qualsevol altra menció de continguts externs a este lloc. Tals enllaços o mencions tenen una finalitat exclusivament informativa i, en cap cas, impliquen el suport, aprovació, comercialització o cap relació entre la CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA i el titular de la pàgina web amb què s'establisca.

Els usuaris no podran incloure enllaços al Lloc Web sense l'autorització prèvia de la CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA

 

Per a qualsevol qüestió derivada de la interpretació o compliment que poguera derivar-se de l'accés o la utilització d'este domini (website), Conferència Episcopal Espanyola es sotmet als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Madrid.

 

Política de privacitat de Conferència Episcopal Espanyola

La present Política de privacitat descriu les dades que s'arrepleguen i els fins per als que es destinen així com els drets que disposa per a accedir a les dades, actualitzar-los, modificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al tractament.

Els usuaris tenen el dret fonamental a què les seues dades personals siguen tractats confidencialment i que siga protegida la seua seguretat en la xarxa.

D'acord amb la Llei 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d'11 de juliol de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA, amb domicili en la C/ Añastro núm. 1 28033 Madrid li informa que les dades que facilite a través del Lloc Web a l'efectuar una donació o sol·licitar informació seran incorporats a un fitxer registrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades del que som titulars.

Si efectua una donació amb nosaltres, li preguntem el seu nom, sexe, direcció, telèfon i altres detalls de contacte. La llei ens obliga a enviar a l'Agència Tributària una llista de totes les donacions i donants efectuats cada any. Per això necessitem el document d'identitat de cada col·laborador que desitja la desgravació fiscal. En el cas que no desitge que es comuniquen les seues dades a l'Agència Tributària, li oferim l'opció per a la seua refutació.

Si paga amb targeta de crèdit, les dades es codificaran i transferiran a les nostres entitats de pagament.

Les seues dades personals seran tractats únicament amb la finalitat de gestionar la seua donació i mantindre't informat sobre l'organització i en el cas de les dades relatives al sexe i data de naixement és l'elaboració de perfils estadístics.

També utilitzarem les seues dades per a confirmar la seua donació. Qualsevol donació serà confirmada per correu electrònic automàticament amb una carta d'agraïment. Pot sol·licitar un resum total de les seues donacions o de les seues compres online emmagatzemades en el sistema.

Guardem registre de les persones que ens sol·liciten informació o ajuda per a comunicar-nos amb elles o brindar-los més informació d'ara en avant. No obstant això, les dites dades no es donen a conéixer a ningú sense autorització expressa del col·laborador, ni s'utilitzen a altres efectes.

Qualsevol dada personal sobre vosté serà únicament usada internament dins de la Conferència Episcopal Espanyola i no es facilitaran a tercers, excepte els necessaris per a la distribució de publicacions (nom, cognoms i domicili) una vegada efectuada l'adquisició en la pàgina web.

El nostre formulari donacions utilitza el sistema Secure Server Software (SSL) , que és la norma industrial per a garantir transaccions financeres sense risc. Este dispositiu codifica absolutament tota la informació personal, incloses les dades bancàries, nom i direcció, a fi que no puga ser llegida durant el seu trajecte cibernètic. Quan una pàgina és segura, com és el cas del nostre formulari, apareix tancat la icona del cadenat o una clau sencera que mostren navegadors d'internet com el Netscape Navigator, Google Chrome i Microsoft Internet Explorer, a diferència de la imatge oberta que mostren quan només es navega.

 

Al facilitar les seues dades a través del Lloc Web vosté presta el seu consentiment per al tractament de les dades amb les finalitats assenyalades. Així mateix, vosté autoritza l'enviament d'informació sobre les nostres accions i campanyes, tant per email com per correu ordinari. Si no desitja rebre informació publicitària podrà indicar-ho per mitjà d'un correu electrònic a info@conferenciaepiscopal.es

Conferencia Episcopal Espanyola es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la als canvis en la normativa. En estos casos, Conferència Episcopal Espanyola anunciarà en esta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seua posada en pràctica.

Davant d'açò, vosté pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei de Protecció de Dades bé enviant un correu electrònic a la direcció info@conferenciaepiscopal.es incloent el seu Nom i Cognoms, així com el NÚM. de DNI/PASAPORTE que figura en la nostra Base de Dades i indicant el dret a exercir o sol·licitant-ho en la pròpia recepció del carrer Añastro núm. 1 situada a Madrid - 28033.

Horari d'atenció al públic:

de 8:00 a 20:00 hores els dies laborals.

de 9:00 a 13:00 hores els dissabtes.

 

Scroll To Top