Política de Privacitat

Política de Privacitat

Política de privacitat de Confèrencia Episcopal Espanyola

La present Política de privacitat descriu les dades que es recullen i els fins per als quals es destinen així com els drets que disposa per accedir a les dades, actualitzar-los, modificar-los, cancel·lar-les o oposar-se al tractament.

Els usuaris tenen el dret fonamental a que les seves dades personals siguin tractades confidencialment i al fet que sigui protegida la seva seguretat a la xarxa.

D'acord amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, Confèrencia Episcopal Espanyola, amb domicili al C/Añastro nº 1 28033 Madrid li informa que les dades que faciliti a través del lloc web a l'efectuar una donació o sol·licitar informació seran incorporades a un fitxer registrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades del que som titulars.

Si efectua una donació amb nosaltres, se li preguntarà el seu nom, gènere, adreça, telèfon i altres dades de contacte. La llei ens obliga a enviar a l'Agència Tributària una llista de totes les donacions i donants efectuats cada any. Per això necessitem el document d'identitat de cada col·laborador que desitja la desgravació fiscal. En el cas que no desitgi que es comuniquin les seves dades a l'Agència Tributària, li oferim l'opció per a la seva refutació.

Si paga amb targeta de crèdit, les dades es codificaran i transferiran a les nostres entitats de pagament.

Les seves dades personals seran tractades únicament amb la finalitat de gestionar la seva donació i mantenir-te informat sobre l'organització i en el cas de les dades relatives al sexe i data de naixement per l'elaboració de perfils estadístics.

També utilitzarem les seves dades per confirmar la seva donació. Qualsevol donació serà confirmada per correu electrònic automàticament amb una carta d'agraïment. Pot sol·licitar un resum total de les seves donacions o de les seves compres en línia emmagatzemades en el sistema.

Guardem registre de les persones que ens demanen informació o ajuda per a comunicar-nos amb elles o brindar més informació en endavant. No obstant això, aquestes dades no es donen a conèixer a ningú sense autorització expressa del col·laborador, ni s'utilitzen a altres efectes.

Qualsevol dada personal sobre vostè. Serà únicament usat internament dins de la Confèrencia Episcopal Espanyola i no es facilitaran a tercers, excepte els necessaris per a la distribució de publicacions (nom, cognoms i domicili) un cop efectuada l'adquisició en la pàgina web.

El nostre formulari donacions utilitza el sistema Secure servidor programari (SSL), que és la norma industrial per garantir transaccions financeres sense risc. Aquest dispositiu codifica absolutament tota la informació personal, incloses les dades bancàries, nom i adreça, a fi que no pugui ser llegida durant el seu trajecte cibernètic. Quan una pàgina és segura, com és el cas del nostre formulari, apareix tancat la icona del cadenat o una clau sencera que mostren navegadors d'internet com el Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Microsoft Internet Explorer, a diferència de la imatge oberta que mostren quan només es navega.

 

Quan facilita les dades a través del lloc web vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les dades amb les finalitats assenyalades. Així mateix, vostè autoritza l'enviament d'informació sobre les nostres accions i campanyes, tant per email com per correu ordinari. Si no desitja rebre informació publicitària podrà indicar-ho mitjançant un correu electrònic a "info@conferenciaepiscopal.es"

Confèrencia Episcopal Espanyola es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la als canvis en la normativa. En aquests casos, Confèrencia Episcopal Espanyola anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Davant d'això, vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei de Protecció de Dades bé enviant un correu electrònic a l'adreça info@conferenciaepiscopal.es incloent el seu Nom i cognoms, així com el número de DNI / PASSAPORT que figura en la nostra base de dades i indicant el dret a exercir o sol·licitant-ho en la pròpia recepció del carrer Añastro nº 1 situada a Madrid - 28033.

Horari d'atenció al públic:

de 8.00 a 20.00 hores els dies laborals.

de 9:00 a 13:00 hores els dissabtes.

 

Scroll To Top